fbpx

Made in Norway

Timegrip er et 100 % norsk ejet og norsk drevet selskab. Ejerne er de samme tre mennesker, der grundlagde selskabet, og de er stadig i højeste grad involveret i driften af det.

Al produktudvikling og alle projektleverancer sker fra selskabets lokaler i Oslo, og alle tjenester hostes, drives og distribueres online fra vores cloudplatform, der ligger i Oslo. Som det ikke helt norske firmanavn antyder, har Timegrip hele tiden haft internationale ambitioner. Når internettet ikke har grænser, behøver vi heller ingen nationale grænser.

Hvilke udfordringer kan vi løse for vores kunder i dag?

Vi vælger at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Timegrips tjenester og apps er i produktion i mere end 12 lande og benyttes dagligt af flere end 11.000 afdelingsledere og over 150.000 ansatte i en række brancher.

På vores rejse har vi hjulpet vores kunder med at overholde kollektivaftaler og nationale arbejdsmiljølove, aftaler vi aldrig har hørt om, før de er blevet præsenteret for os. Vi har skabt integration med store internationale og små lokale it-systemer, som vi heller ikke vidste eksisterede.

Vi går på arbejde hver dag, som om det er den første dag.