fbpx

Fortrolighedspolitik for Mobilapp

Timegrip har udviklet Timegrip-appen som en kommerciel B2B-app. Appen leveres af Timegrip AS uden omkostninger til slutbruger og er beregnet til brug, som den er. Denne side har til formål at informere besøgende på websiden om vores politik for indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger ved brug af vores app.

Hvis du vælger at bruge vores app, accepterer du samtidig, at vi indsamler og bruger information i henhold til denne politik. De personoplysninger, som vi indsamler, anvendes til at levere og forbedre appen. Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger med andre ud over det, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Med mindre andet er angivet, gælder alt i denne politik for både iOS- og Android-versioner af appen.

Logdata

Vi vil informere dig om, at hvis der i forbindelse med din brug af appen opstår en fejl, indsamler vi såkaldte logdata om din telefon, dvs. data og oplysninger (via tredjepartsprodukter). Disse logdata kan indeholde informationer så som dit brugernavn i appen, enhedens navn, OS-version, app-konfiguration ved brug af vores tjeneste, tidspunkt og dato for din brug af tjenesten og anden statistik.

Tjeneste og teknologileverandører

Vi kan benytte tredjeparter i form af virksomheder og enkeltpersoner til blant andet at:

  • Facilitere leveringen af vores tjenester
  •  Levere tjenesten på vores vegne
  • Udføre servicerelaterede tjenester
  • Hjælpe os med at analysere, hvordan vores tjeneste anvendes.

Vi vil informere brugere af denne app om, at disse tredjeparter har begrænset adgang til dine personoplysninger. De har udelukkende adgang for at kunne udføre de tildelte opgaver på vores vegne. De har ikke lov til at videregive oplysningerne eller anvende de til noget andet formål.

Ædringer i denne fortrolighedspolitik

Vi vil fra tid til anden foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik. Vi anbefaler derfor, at du med jævne mellemrum gennemgår denne side for at se, om der er sket ændringer. Vi underretter dig om eventuelle ændringer ved at lægge den nye fortrolighedspolitik ud på denne side. Disse ændringer træder i kraft, så snart de er blevet lagt ud på denne side.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til vores fortrolighedspolitik, er du meget velkommen til at kontakte oss.