fbpx

Hvorfor Timegrip?

Ideen om Timegrip så dagens lys i foråret 2005. De tre forretningspartnere, grundlægger Torstein Hellesøy med 15 års erfaring fra detailhandel, M.Sc. Gaute Asserson med teknologi og produktudviklingskompetence og Sigmund Lange med betydelig ledererfaring stillede spørgsmålet: “Hvorfor er der ingen, der har lavet et webbaseret system, som kan sammenstille vagtlister og timesedler for en butik eller kæde?”

Konceptet blev udarbejdet med målet om at tilbyde en webtjeneste til optimal bemanding inden for detailbranchen. En tjeneste, som skulle give alle afdelingsledere og butikschefer landet over en enklere arbejdsdag ved at komme på forkant af og få kontrol over alle personaleomkostninger, før de kommer galt af sted.

Efter mange og lange nætter med programmering på Gautes tastatur var prototypen klar. Første pilotkunde tog tjenesten i brug i efteråret 2005. Pilotprojektet gjorde Voice Norge AS til Timegrips første kunde, og de er stadig kunde den dag i dag. På det grundlag så Timegrip AS dagens lys den 1. januar 2006.

Siden har vi aldrig set os tilbage …