fbpx

Circle K

Håndtering af timerne, der registreres i appen, samt fravær og sygdomsopfølgning går som en leg. Vi sparer enormt meget tid.

Circle K-stationen i Minnesund er tilpasset familier, børn, erhvervschauffører, elbilister og alle andre, der har brug for at tanke op, når de er på landevejen. Servicestationen har tjenester til alle, hvad enten de skal spise, hvile, arbejde, lege, lade batterierne op eller fylde brændstof på.

Stationen har siddepladser, hvor man kan spise inde og ude, legerum til børn, wi-fi og rigeligt med p-pladser. Her skal alle vores gæster holde pause og slappe af med et bredt og frisk udvalg af dejlig mad, kaffe af høj kvalitet og andre drikkevarer.

24/7

Alt hos os her på Circle K i Minnesund handler om service og kundeoplevelser. Hos os skal alle vores gæster, der tager sig en pause undervejs, opleve, at vi elsker vores arbejdsplads og alle de tjenester, vi tilbyder dem, når de har vist os den tillid at stoppe hos os. Derfor skal der være rene brændstofpumper og et pænt udeområde, lækre og friske retter to go eller til at spise på stedet samt indbydende toiletter og opholdsrum.

At drive en døgnåben tankstation kan måske virke trivielt for nogen, men vi er en højteknologisk virksomhed, der er underlagt en række myndighedskrav, love og bestemmelser, der ikke gælder for andre.

Bemandingsplanlægning.

Selv syntes jeg og mine andre ledere, at det var så nemt at tage i brug, at oplæring var overflødig. Timegrip er integreret med vores LEAN-baserede Labour Model, så vi får hele tiden støtte fra systemet til at planlægge så effektivt som muligt og samtidig holde så høj en servicegrad som muligt. Derudover bliver vi adviseret af systemet, så vi overholder hviletidsbestemmelser og opfylder alle de ansattes kontrakter.

Da jeg første gang fik prøvet Timegrip i praksis, var jeg solgt.

Timehåndtering.

Håndtering af timerne, der registreres i appen, samt fravær og sygdomsopfølgning går som en leg. Vi sparer enormt meget tid. Her på Circle K i Minnesund er vi et ungt team, der arbejder sammen nat og dag, og blandt yngre “millennials” er der ikke så stor tålmodighed og plads til at vente.

At alle vagtplaner, ændringer og timesedler er tilgængelige i appen med det samme betyder, at vi sammen bliver hurtigere i et helt transparent system, hvor alle har en fælles viden om, hvad der skal ske hvornår og for hvem.

Kig ind.

Jeg kan fortælle længe om, hvordan Timegrip har gjort vores hverdag enklere. Men kig hellere ind, hvis du er på vores kanter. Så kan vi tage en snak.

Bjørn Sindre Myhr, Station Manager

Følg oss her:

www.circlek.no

https://nb-no.facebook.com/pg/Circle-K-Minnesund-230178870412029